continut-social-media-b2b-v1

Conținut Social media B2B

un plus de vizibilitate

Evoluția rapidă a platformelor social media a transformat inevitabil mediul online într-o oportunitate de business, dar și într-o componentă esențială a procesului de promovare.

Eficiența strategiilor de social media B2B a fost demonstrată în nenumărate rânduri de către antreprenorii dornici să se conecteze cu potențiali parteneri de afaceri sau colaboratori. De asemenea, prezența pe rețelele sociale contribuie la crearea unei reputații în online, dar și la extinderea segmentelor de audiență.

Acum, când puterea social media devine din ce în ce mai pregnantă, business-urile trebuie să acționeze în consecință. Majoritatea utilizatorilor își petrec timpul pe rețelele sociale – ceea ce înseamnă zilnic noi oportunități pentru viitorul afacerii tale. Ești gata să profiți de toate?

icon question
continut social media b2b v22 scaled

Ce înseamnă conținut social media B2B?

În mediul B2B, luarea unei decizii include etape mai complexe, astfel încât conținutul social media trebuie să fie adaptat pentru a aborda preocupările clienților. Conținutul pe care îl creezi trebuie să fie în pas cu tendințele industriei, dar și cu personalitatea business-ului tău. Utilizatorii au nevoie de informații actualizate și interacțiuni durabile pentru a lua decizii, mai cu seamă într-un domeniu atât de volatil cum este domeniul tehnic.

Practic, planul de conținut social media B2B reprezintă soluția optimă pentru a spori relevanța și vizibilitatea brandului tău.
Reprezintă, de asemenea:

  • Un prilej numai bun de a-ți ajusta strategiile și de a te diferenția de competitori. Odată conectat la universul digital, poți adapta activitățile în așa fel încât să răspundă întocmai noilor cerințe ale pieței.
  • Ocazia perfectă pentru a colecta lead-uri. Prin interacțiunea constantă cu publicul poți afla informații relevante despre procesul decizional și preferințele în materie de business.
  • O oportunitate în plus de a spori relația cu actualii și potențialii clienți. Indiferent că e vorba de postări interactive sau videoclipuri detaliate, un plan social media B2B bine pus la punct generează încredere și apreciere din partea utilizatorilor.

continut-social-media-b2b-v32
continut-social-media-b2b

Care sunt elementele cheie ale unei strategii de conținut social media B2B?

O strategie social media B2B reprezintă un mix de elemente interdependente și anume:

  • Poveste unică – Nu te poți afișa în online fără a avea o poveste în spate, fără a spune ceva relevant despre afacerea ta. Poveștile generează emoții – emoțiile facilitează răspunsuri din partea clienților. Așadar, tehnica storytelling-ului este esențială.
  • Consecvență – Dacă alegi să implementezi o strategie social media B2B dovedești automat potențialilor parteneri de afaceri că ești relevant pentru o viitoare colaborare. Aplicată în mod constant, promovarea B2B sporește inclusiv reputația acumulată în industrie.
  • Creativitate – Până la urmă, folosești o platformă dedicată socializării. Utilizatorii se așteaptă să vorbești pe limba lor, să fii implicat și să împărtășești cu ei experiențe. Așadar, creativitatea nu poate lipsi din ecuație – la BRINDUSTRY DIGITAL știm cel mai bine.
continut-social-media-b2b
continut-social-media-b2b

Ce îți putem oferi noi?

Pe lângă crearea unui plan complet de promovare, îți oferim și reclame plătite pentru o targetare mai precisă și un plus de vizibilitate.
Oferta noastră include:

  • Facebook ads – Luăm în calcul aspecte demografice, dar și informații suplimentare despre hobby-uri și interese personale.
  • LinkedIn ads – Platforma ideală pentru a te conecta rapid cu potențialii investitori sau parteneri de afaceri. Filtrăm rezultatele în funcție de expertiza și istoricul companiei.
  • Youtube ads – Plasăm videoclipuri și reclame special create pentru a atrage atenția prospecților. Reprezintă modalități eficiente prin care putem transmite mai departe povestea brandului tău.
  • Instagram ads – Dacă vrei să aduci un plus de efervescență afacerii, reclamele plătite pe instagram reprezintă exact ce ai nevoie.

Specialiștii BRINDUSTRY DIGITAL îți stau la dispoziție cu soluții complete pentru business-ul tău.

Hai să vorbim mai multe despre promovarea social media B2B!

Cu ce te putem ajuta?

La scurt timp după completarea formularului, te vom contacta.

Group 251
line right 8