Echipa noastră înțelege foarte bine industria de producție din România

Cum te putem ajuta?

Ajutăm producătorii B2B să se dezvolte prin intermediul programelor de marketing axate pe venituri. Printre clienții noștri se numără fabrici, integratori de roboți industriali, companii de vânzări industriale, prestatori de servicii industriale, firme tehnice, etc. Avem o abilitate aparte în a simplifica concepte complexe de comunicare industrială, făcându-le ușor de înțeles și accesibile clienților tăi. Iată cum arată clientul nostru ideal.

website 921501

Design-ul site-ului tău de prezentare crează clienților și viitorilor angajați o primă impresie despre afacerea ta. Noi îți garantăm un limbaj inteligibil, adaptat companiei tale, conținut relevant și îndemnuri la acțiune puternice. Optimizăm site-ul pentru orice tip de dispozitiv în așa fel încât să fie ușor de vizualizat.

digital marketing 3141158

Ne ocupăm de consolidarea relațiilor durabile și valoroase cu actualii și potențialii clienți pentru a spori vizibilitatea și relevanța afacerii tale pe piață. Setăm obiective realiste, facem research, creăm conținut personalizat și interactiv pentru publicul căruia i te adresezi. Luăm întotdeauna  în considerare nevoile specifice ale clienților.

bullhorn 1997928

Implementăm strategii de promovare B2B adaptate cerințelor pieței. Definim înainte de toate audiența țintă, analizăm concurența, creăm pâlnia-ul de vânzări și stabilim mixul de marketing în consecință. Printre soluțiile B2B pe care le garantăm se numără: email marketing, optimizarea site-ului web sau planuri editoriale.

video 3469524

Creăm strategii de video marketing, care să genereze încredere în rândul clienților și să răspândească informații disctinctive despre compania ta. Înainte de toate creăm un profil detaliat al clientului pentru a înțelege cui ne adresăm. Mai apoi, setăm calendarul și bugetul, alegem platforma și adaptăm mesajul videoclipului în consecință.

seo 2977836

Servicii SEO care generează trafic organic și vizibilitate sporită în motoarele de căutare. Suntem la curent cu funcționarea algoritmilor Google, efectuăm research de cuvinte cheie, creăm strategii durabile de link building și optimizăm structura site-ului. Adaptăm conținutul în așa fel încât să respecte cerințele SEO.

social media 2065064

Pentru a spori vizibilitatea pe platformele sociale, setăm obiective SMART – măsurabile, realizabile, relevante și delimitate în timp. Analizăm piața și strategiile abordate de competitori pentru a veni cu conținut interactiv, care să capteze atenția utilizatorilor. Cu fiecare postare, punem în evidență factorii diferențiatori ai afacerii tale.

Solutii Marketing Industrial

Dezvoltare Web și mobile

Suntem o companie digitală cu soluții complete

Suntem o companie digitală cu soluții complete

Experiența noastră reală din industria de producție ne-a ajutat să optimizăm toate soluțiile oferite. Mergem la sigur, fară să facem teste pe business-ul tau.

Cu cine colaborăm

logo-reven-romania-200x85
logo magido masini industriale de spalat piese prin pulverizare