video-marketing-

Video Marketing

răspândim altfel informațiile

Mai mult ca niciodată, clienții au nevoie de mesaje interactive, convingătoare și specifice. Strategia noastră de content video marketing îți vine în ajutor pentru o promovare facilă, în pas cu noile schimbări ale comportamentului de consum. Prezentăm informațiile într-un mod dinamic și creăm experiența de care are nevoie clientul pentru a lua o decizie.

video marketing 1
video-marketing

Ce soluții de content video marketing oferim?

Când spui content video marketing spui inevitabil adaptabilitate și performanță. Atenția audienței este din ce în ce mai greu de captat – tocmai de aceea ai nevoie de mixul potrivit de imagini, sunete și animații grafice. S-a demonstrat că strategiile de content video marketing au o rată ridicată de implicare din partea publicului.

 • Reels – Ideale pentru a evidenția într-un mod interactiv produsele și serviciile companiei pe platformele social media.
 • Testimoniale – Părerea actualilor clienți influențează semnificativ conversiile ulterioare. Generează încredere și autoritate – elemente esențiale în procesul de promovare.
 • Videoclipuri “how to”– În cazul în care clienții au întrebări despre felul în care pot folosi produsele sau pot accesa anumite informații.
 • Videoclipuri înainte și după – Folosite adesea pentru a prezenta rezultatele înregistrate înainte și după folosirea produselor și serviciilor.
 • Videoclipuri “despre noi” – Vrei să oferi mai multe detalii despre business-ul tău, dar fără a plictisi publicul? Videoclipurile “despre noi” reprezintă soluțiile ideale.
 • Studii de caz – Facilitează gradul de conștientizare prin prezentarea de statistici, testimoniale sau infografice.

 • Videoclipuri explicative – Prezentarea unui concept sau a unei situații complexe nu a fost nicicând mai ușoară!
 • Videoclipuri time-lapse – Recomandate în cazul în care vrei să oferi mai multe detalii despre un eveniment important.

 • Videoclipuri de formare și training a angajaților – Facilitează comunicarea între departamente și asigură echipelor informații actualizate cu privire la aspectele organizatorice.
video-marketing
video-marketing

Asigurăm și servicii complete de fotografie

Vrei să subliniezi caracteristicile aparte ale produselor într-un mod original? La BRINDUSTRY DIGITAL îți oferim servicii de fotografie.

 • Dispunem de echipamente performante pentru a surprinde fiecare detaliu.
 • Imaginile reale ale produselor au un impact pozitiv asupra răspunsului din partea clienților.
 • Ne mândrim cu o echipă de specialiști, care știu să prelucreze în mod profesionist fiecare imagine.

Avantajele strategiei de video marketing

Dacă nu te-ai convins încă în ceea ce privește implementarea unei strategii de video marketing, iată top 5 motive să o faci chiar acum:

Conținutul video are capacitatea de a captiva și de a reține atenția publicului mai bine decât alte tipuri de conținut. 91,9% vizionează zilnic orice tip de videoclipuri.

Videoclipurile bine executate au șanse mai mari să fie distribuite și să devină virale, ceea ce poate duce la o creștere semnificativă a vizibilității brandului.

Dacă alegi să-ți expui povestea prin intermediul unui videoclip, există mai multe șanse să te conectezi cu publicul într-un mod autentic și personal.

Ai posibilitatea de a transmite mesaje și informații într-un mod mai accesibil și mai ușor de înțeles.

Folosirea strategiei de video marketing facilitează traficul organic și poziționarea în motoarele de căutare.

Vrei mai multă vizibilitate? Solicită consultanță pentru content video marketing!
Completează formularul și hai să creștem împreună.

La scurt timp după completarea formularului, te vom contacta.

Group 251
line right 8