dezvoltare-web-inbound

Dezvoltare Web Inbound

inovație și eficiență

Site-ul pe care îl deții reprezintă cel mai important element în promovarea online – dar nu te-ai săturat să investești constant în actualizarea designului? Noi abordăm procesul dintr-un unghi diferit – growth driven design – mai eficient, mai funcțional și mai bine structurat.

dezvoltare-web-inbound
dezvoltare-web-inbound

Oferim servicii de dezvoltare web inbound

fără dificultăți de proiectare sau performanță.

dezvoltare-web-inbound
dezvoltare-web-inbound

Ce este growth-driven design și cum te poate ajuta?

Designul bazat pe creștere este un concept care se referă la crearea unui website extins într-un singur proces de proiectare și dezvoltare. Site-urile rezultate sunt măsurabile, performante și actualizate. Comparativ cu abordarea tradițională, implementarea unui asemenea design vine cu avantaje semnificative:

  • Flexibilitate și adaptabilitate – Website-ul este proiectat să fie flexibil, astfel încât să răspundă rapid la tendințele de pe piață și implicit la evoluția afacerii.
  • Creștere progresivă a rezultatelor – O strategie inbound înseamnă rezultate optimizate și gestionarea corespunzătoare a resurselor.
  • Eficiență în utilizarea resurselor – Odată înregistrate datele utilizatorilor de pe site, vor fi direcționate către departamentul de marketing și vânzări pentru a îmbunătăți strategiile existente.
  • Minimizarea riscurilor – Eficientizăm timpul alocat pentru lansare și ne asumăm o abordare sistematică de îmbunătățire atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic.
dezvoltare-web-inbound
dezvoltare-web-inbound
dezvoltare-web-inbound

Care este procesul de implementare growth-driven design?

O strategie inbound de implementare web nu ar da rezultate dacă nu ar exista următoarele 3 etape:

dezvoltare-web-inbound-v7

Definirea strategiei – Trasăm obiective SMART, creăm profiluri detaliate de buyer personas și efectuăm cercetări cantitative și calitative.

Lansarea site-ului (Launchpad) – Lansăm rapid site-ul și îl îmbunătățim pe parcurs conform nevoilor clienților, dar și a noilor oportunități din industrie.

Optimizare constantă – Orice strategie inbound are nevoie de continuitate pentru a funcționa. Implementăm ciclurile de îmbunătățire: planificare, dezvoltare, învățare și transfer.

Etapele de actualizare web – pas cu pas

dezvoltare-web-inbound-v7

Planificare – Analize amănunțite despre performanțele înregistrate și identificarea elementelor cu potențial de creștere a afacerii. Prioritizăm lucrurile importante și comunicăm deschis cu echipa de marketing.

Dezvoltare web inbound – Trecem la faza de dezvoltare propriu-zisă a site-ului. Testăm, implementăm activități și urmărim indicii de performanță.

Învățare și transfer – Evaluăm informațiile obținute despre utilizatori și experiența pe site și le transferăm unui nou proces de îmbunătățire.

dezvoltare-web-inbound

Completează formularul și spune-ne cum te putem ajuta.

Group 251
line right 8